La periodista Cristina Medina defensa el valor de la ràdio de proximitat

PONENCIA, PRISA

1 desembre 2011

La periodista Cristina Medina, de Radio Elx, ha posat en valor el servei que la ràdio de proximitat fa a la ciutadania. En aquest cas, Medina ha centrat la seua intervenció en l’organització redaccional, empresarial, producció de programes i relació amb les fonts en en Radio Elx, explicant les relacions entre les diferents emissores de la SER en la Comunitat i també les sinergies que es produeixen amb l’emissora matriu de Madrid. Cristina Medina ha destacat que mentre aqueixes sinergies són freqüents dins de la SER, no és així en canvi entre els diferents mitjans del Grup Pressa, almenys en l’àmbit local. D’igual manera, la periodista, a preguntes dels estudiants de Periodisme de la UMH, ha assegurat no haver rebut mai pressions per part de l’empresa i haver treballat amb absoluta independència durant els últims 15 anys.
Cristina Medina condueix el programa ‘Hoy por Hoy’, a Elx, ha sigut corresponsal d’El País en aquesta ciutat, i la seua classe-conferencia ha tingut lloc en el marc de l’assignatura Producció Periodística

[Facebook] [Twitter]