Inici > Foro Periodistas, Congresos y Seminarios > VI Foro de Periodistes: els reptes de UX

VI Foro de Periodistes: els reptes de UX


Jordi Galobart va ser l’encarregat de la sessió inaugural del VI Fòrum de Periodistes organitzat per l’Àrea de Periodisme de la UMH i patrocinat per l’Obra Social Bancaixa. La seua xarrada “Els Reptes de UX” va servir perquè els alumnes assistents pogueren aprendre les nocions bàsiques per a convertir una web en una pàgina usable.

Segons Galobart, les webs han de traspassar la pantalla i crear experiències en els usuaris. Per a açò cal atraure al lector a la web, persuadir als usuaris perquè es queden; facilitar-li les coses mitjançant una web usable i accessible.

Pots descarregar-te la presentació power point de la xarrada en la següent adreça.

[Facebook] [Twitter]

16 novembre 2011