Jornada sobre el Autogovern valencià; una mirada des del Sud de la Comunitat Valenciana

Conferencias

29 septiembre 2020

Jornada sobre el Autogovern valencià; una mirada des del Sud de la Comunitat Valenciana

Dilluns 5 d´octubre; Aula Magna

https://meet.google.com/jon-awyg-obv

https://stream.meet.google.com/stream/768855f5-4503-41a2-bbac-67aefa78241d

PROGRAMA

10:00 Acte de apertura; Excma. Sra. Na María José López Sánchez, Vicerectora de Transferència i intercanvi de coneixement. Ilmo.Sr.N’ Iñaki Pérez Rico, Director General de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern. Na Victoria Rodríguez Blanco, professora de ciència política i directora de la jornada.

10:30. Taula Redona: Autogovern i opinió pública. Intervindrán: En Miquel González, Director Alicante Plaza, Na Cristina Medina, periodista de Radio Elche Cadena SER, N’ Antonio Adsuar, professor d´historia i autor del Blog Alicantinismo. Modera: Na Victoria Rodríguez Blanco; Professora de Ciència Política de la UMH

12:00. Taula Redona: El Dret Civil Valencià. En Josep Ochoa; Professor de Dret Administratiu de la UA, Na Cristina López Sánchez, Professora de Dret Civil de la UMH, En Federico Arnau Moya; Professor de Dret Civil de la Universitat Jaume I de Castellón, En José Antonio Pérez Juan, Professor de Història del Dret de la UMH. Modera; Na Victoria Rodríguez Blanco, Professora de Ciència Política de la UMH

13:30. Clausura; Exc. Sr. En Pascual Sala, Ex President del Tribunal Constitucional, ex President del Consejo General del Poder Judicial, ex president del Tribunal de Cuentas. Presenta En Josep Ramón Chirivella, President de l’ Associació de Juristes Valencians.

[Facebook] [Twitter]