Inicio > Sin categoría > Publicació de l’informe per una nova RTVV

Publicació de l’informe per una nova RTVV


La Comissió d’Experts en Comunicació de les Universitats Valencianes (CECUV) va publicar el passat 20 de novembre l’informe «Bases per a la renovació de l’espai comunicatiu valencià i la restitució del servei públic de radiotelevisió«. Entre els membres de la comissió es troben el professors de Periodisme UMH Isabel González Mesa i José Luis González, així com docents de la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat d’Alacant i la Universitat Cardenal Herrera CEU de València.

L’objectiu de la CECUV es establir els nous fonaments sobre els quals se sustentará la nova radiotelevisió valenciana del segle XXI, a més de recopilar les propostes que se han presentat per part de diferents àmbits de la Comunitat.

Pots consultar el contingut de l’informe ací.

[Facebook] [Twitter]

Categories: Sin categoría Etiquetas:, ,

4 febrero 2016